Gonatt Osv,Osv

// Oliviah

bilder ;)

   
 Nelly med snurrar i håret,,      
                                   
                                                                 Step for Step 
 

Snyggt, och enkelt ;)
 
     
Bara tvinna håret, och sen sätt fast med hårnålar!
 
Inbakad fläääta ;)
  
Blommar ;)                                                                       Hahah, Nellys min :) Massa tofsar, och rutor , Aslätt att göra oxå!

Sprite och myys

heej, känner mejh as glad nu!!  Vet seriöst inte varför, Allt känns bara jäkligt bra just nu! 
Och det e ju bra ;) Men iaf sitter och snackar med Nelly för pappa pratar i telefonen, och dricker Sprite, imorgon blir det Uddevalla vet inte tid, men det blir braa ;) Har inte så mkt att blogga om så hörs sen pussar

Låtar ;)

 

Dagen, och outfit osv,osv

Heej $weet!z
Gör nii ?
Jag sitter ch lyssnar på Sweet Dreams ( Are made of this) ;) Har precis tatt bort mitt nagellack, för det blev fail.. och så blev jag bara ireeterad.  hahah!  Idag blir det tyyp chill hemma och såå, ska iväg och handla liite, och så kommer farmor och farfar hit ♥ Sen kanske det blir typ Lidköping och hälsa på non/några.. Annars träffar jag han imorgon ist! :D Berättar mer imorgon typ! Ska till mamma imorgon oxå, för pappa ska ha kompisar här oså. 
Min Outfit idag blev enkel och snögg! Pussar!!
 
 Mascara, och lite puder .. Har lite på läpparna oxå! Asnice tycker jag men ;)
 
 Mina failade naglar,,,   
Outfit..                                                                                 Hon har långt hår nu ;)

:**


Yooou

Everything Inspiring..
 
Art

♥♥♥♥

252623860318501908_yqi7gmhr_c_large
 
562957_10150996148711312_777028276_n_large

Min dag :D

Heej .. Sitter och Chattar med Dennis på skype just nu, och har på Lotta på Liseberg i bakgrunden. Idag har jag varit i Uddevalla några timmar, träffade Emmie när jag stog och väntade på treanm men hon ville inte följa med ner tilkl stan idag :(( Men det va kul att träffas för har inte träffat henne på flera veckor typ!! Så åkte jag ner och träffade Oliver och Hampus, vii typ bara snackade oså, Saknar dejh sjukt mkt Oliveer ♥ Nu kommer lite bilder från idag pussar :))
 
  Oliveer ♥  Hampus tog min mobil en stund och tog lite egobilder;)
 gooa sallader som blev lunchen för oss idag :) Min blev en Grekisk! Asgod!
 

♥♥♥♥!!! + OUTFIT

♥ Heej Älsklingar 
Sitter i sången och myser med Trixiee, och snackade precis med mina kusiner och doms kompisar på skype, men Rasmus (tror jag ) la på eller nåt ? haha;)
Lyssnar på musik, och ska kolla lite annat på datorn, sem vid halv ett såå drar jag till uddevalla över daan, ska träffa Oliver och Dennis tror jaah ?! Och EMMIE!! Om du ser detta så smsa meejh <3 smsade dejh precis .. Ni får ha det bäst pussar
 Silvriga naglar :)) Tycks?
 
 Mörkblååa GinaTricot Jeans, och Bikbok tröja!! 
 
 
 
 

Gonatt, Pusspuss:**

Heej sweetizar
Satt precis och kollade igenom mina anteckningar och hittade detta fina meddelande av Annie, Det värmer Annie, älskar att få sånna" hemliga " meddelande för detta hade jag ingen aning om!
Och nu säger jag och Trixie snart oxå Gonatt!
 
Myyys outfit, vita mjukisshortis, och en goo T-shirt (Y) Livet leker!

Satt vid tven men ... nu i mitt rum haha xD

Heej !
Satt för en stundsen i vardagsrummet, men såå tog Nelly och Hennes kompis in 2 killar (Grannar) så dom kollar på tv nu och  då blev det så mycket folk :D Har precis laddat in lite bilder från mobilen! Så kommer några stycken!
 
AS GÖTT Vatten på Pinneviken i Lysekil :)
Söta ungar <3 Älskar er <33
Min BRUD
Sommar Outfit <3
Jag påväg till Mariestad 
Dennis klättrar <33
Nice Place :D
haha PussaR <33
 
 
 
 
 
 

Mat och sen bara myys

Heej Sötisar, Sitter vid köksbordet med pappas dator och har precis gjort sallad till mateeen, är as hungrig har ju inte åtit riktig mat idag hehe ;) Vad gör ni dåe? Jag har varit på tyyp gamla tåg och sånt, as mysigt! Kommer nog bilder senare! Nu ska jag kolla lite bloggar och sen äta (Y) Pussar

snack, och jobb oså :D

Heej babes!
Kom hem för typ 45 min sen eller nåt? Har sålt GT ju, det gick as bra fick sålt allt! :D Ska dra till pappa nu, mamma kör mig så ska vi typ åka och kolla på nåt? Venne vad.. Men det blir nog bra :D(Y) Sitter just nu och lyssnar lite på Thecno och såå ahha det e grymt! Men berättar om Liseberg ikväll, för jag hinner inte just nu! Men Saga vi snackade ju om olika tider vi hade i skolan först va det ju Brooows and sisters tiden sen bryggan tiden och vårt stålle ;) Och Shuffle tiden haha! Pussar Ska dra nu <3
 

Lite snabbt!

Hej babes! Haft det grymt idag! Men n måste jag sova för ska upp vid sju och sälja GT sååå, berättar massa imorn, bjuder på en biild på mitt och Sagas åkpass sålänge :))
 

Liseberg ------->

Hej sötisar!
Klar för att dra till Liseberg nu, har plattat håret och sminkat meejh, sitter bara i myskläder och väntar tills pappa kommer och lämnar kläderna jag ska ha idag! (Y) Asso dom va hos pappa! Så blir åka massa idag! Har inte så mke att skriva om sååå bloggar mer sen pussar 

Sååå nice daaag, och imorgon en till!

,Heej sötisar!
 Sitter astrött ,nyduschad och fräch uppe på mitt rum! Och lyssnar på lite goo musik, Idag har varit en helt grym dag på Skara sommarland, det va as varmt, och jag har bränt meejh på kinderna (Y) Men det e borta imorn! Har fått en go bikini rand oxå! Åkte allt förutom fritt fall! Och i slutet såå fick vi typ till ett ställe där man kunde åka saker? Asso jag e kass på att förklara....haha. Åkte lite saker eller ah mke! Sen blev det sockervadd, åt upp halva! STOLT! Imorgon blir det Liseberg, med pappa, Nelly och Saga! Tror inte det blir fler en vi! Det blir as mysigt! Såå ska åka runt tolv! 
Btw, kommer bilder! Senare idag eller non annan dag! 
Pussar
 
 
 
Gammal bild

Skype teyyp och såå

Heej babes!
Sitter och snackar på skype med Oscar och typ snackar med Tova som är häär<33
Förlåt för att jag inte bloggat idag men asso jag har inte hunnit?!
Såå det blir nu ist!haha!
Vart på Havsten typ hela dagen med Tova och några mer, imorgon bilr det stranden igen och såå på fredag drar jag till Uddevalla och kollar runt lite i stan, det är ju Uddevalla Kalaset!! Asso as fult namn men det är typ som Fjordfestivalen (stav) 
Nu ska vi bara ta det lungt, pussar
Btw, här kommer några galna bilder på meejh och min kusin haha!
 
 

Newkid och sms (Y)

Heej babes!
 
Såå nu va bilderna ute på sakerna, tänkte att jag kommer glömma det om jag inte gör det direkt! 
Ni vet?
Ah iaf, sitter och lyssnar på musik just nu Newkid och innan Justin beiber, och nej jag är inget Jstin fan, men han e ju bra?!
Smsar lite osåå ♥'
Ska träffa Tova snart igen, hon tar med sig Charlie! Så det blir braa <3 
Nu ska ja bara chilla här sjukt trött efter att ha gått så mkt iaffärer, tilloch med det kan man bli trött på ;)
 
Här kommer några bilder baah <33
 
 
Sommar ----->

Riktiga kaap :D

Heej babes, här kommer det jah köpte idag! 
 
As nöjd är jag, det är as snyggt att ha typ till va som hälst, Marin blått är nice!
               
   Abbie top White/text heter den! Det är knallrosa text igentligen ;)
 
Och en till bild ska vara med samma sort som den tröjan över, fast hittar den inte nonstans på google elr nåt! Och jag örkar inte lägga in det på datorn nu! Den heter iaf Abbie top White!
 
Det va allt från Ginatricot!
 
 Bikbok! En snygg tröja med uringning i ryggen och kostar 49 kr på rean!
 
Och ett par goaa vita shorts ! Så skönt att bara ha hemma? Men ändå snygga?!
 
 Tyyp ganska höga i midjan och svarta med guld dragkedja! Fanns silver kedja men tog guld ! ;)
 
Det va allt! Pussar 
 
 
    

Stan nu

Heej babes, sitter i bilen påväg från Torp, har köpt litesaker!! Nu blir det stan för att kolla lite mer pussar ;****

I bilen

Heej babes! Sitter i bilen nu, ska väl in och äta non stans är sheat hungrig. Mintelefon är så seg när jag bloggar hehe! Men iaf i morgon blir det en Chill dag på Torp med Tova, ska kolla lite rea så det blir Nice. Vad har ni gjort dåe?! Har ju varit ganska kasst väder så as bra film och inne väder. Sj har jag träffat folk som jag inte har träffat på flera år, och smsat hehe !  Ska chilla i bilen lite nu, KYSSAR

hemma men ska iväg snart ;)9 + Jobb :)

Heej babes!
Sitter med musik på lägsta och bara trökar, fryster och bara måt allmänt dåligt :/
Men det e personliga själ och kommer inte ta upp det på bloggen ! Men det blir bra ändå, hoppas jag! 
Idag såå skulle vi ju till Mariestad så gick bilen sönder :( såå vi va på Överby eller ha på parkeringen och på Max liiite Max e as blä? hehe!  Mc donalds e goast ;) Men iaf såå nu ska vi dit i morn ist! Det blir kul, nu ska jag snart t5räffa Saga ska smsa Tova oxå så kanske vi tre träffas, behöver snacka lite med dom :) Hoppas ni mår bra och allt? Pussar från meejh
 

Hahah

Mitt t9 är lite skumt ! Asso förra rubriken det ska stå babes inte Babel !!! 

Gonatt Babel

Heeej! Jag kommer inte kunnA uppdatera imorgon så mkt för internet är fucking segt, och jag ska inte vara hemma! Tyvärr!
Men bloggar mer imorgon eller övermorgon! Massor mer  kyssar från meejh och Trixie :****

Solen ------------->

Heej babes!
Sitter på mitt rum med musik på högsta, väntar på mina kompisar och ska snart ut i solen! AS gött väder ju!? ÄNTLIGEN * #Love#  Vad gör ni idag dåe? Bara chillar elr?! Idag blir det ju släktkalas vid 2, 3 tiden! Outfit blir idag bara en gul magtröja, och en spets tröja med ett par avklippta slitna shorts! Så det e nice!  Har inte så mkt att säga nu iaf! ha det bäst pussar!
 

Vart med mamma och Lis teeyp hela dagen , myys!

Heeej babes, sitter på mitt rum och e typ as trött, blev det precis...Idag har jag vart med mamma och Felicia typ hela dagen, och det har varit jätte mysigt! Vi gick ner till stan först med Trixie, och åt glass, osåå sen så kom Paul och hämtade Lisen och Trixie såå gick jag och mamma runt lite. Hittade lite men det fanns inte så mkt nu. Vi gick till en såndära " hälsokost affär" , och jag köpte eller fick av mamma en Aloe Vera dryck, och många säger att den e såå god! Men dom måstesköja? Den smakar seriöst apa ! Inte god iaf! Den smakar speciellt men för dom skóm gillar den är den säkert as goo ;)) Snart ska vi ut ocgh gåå med ens hund dom vi ska passa lite, Texas heter den :))
btw. Idag vid teeyp halv tio,tio så smsade Oliver att han drog till Fjällbacka, såå då träffades vi en stund och bara snackade typ! Såå nu är han där i 2 veckor :( Kommmer sakna dejh! ♥ Hoppas att du kommer hem non dah innan ! 
Ska fixa meejh lite nu sen drar vi ner till Texas  Pussar

Woops,Woops

Här kommer "Haffad" fast den äldsta av dom ;) 
 
Den nya låten "Haffad" :D

Kass Update!

heejee Bloggen!
Skulle teeyp blogga för 10 min sen elr nåt, men jag snackade i telefon med Oliver ♥
Ska sööva snart, är typ as trött ;) Men iaf idag har jag varit med Saga,Oliver,Dennis och Filip en del av dagen, nej men tyyp kvällen, till halv tio elr nåt! Imorgon blir det väl kompisar igen, sen såå ska vi bara ta och passa en hund, eller tyyp bara gå ut med den ! Kommer bli as mysigt :D (Y) Men nuu blir det sängen för min del, och ska bara kolla lite bloggar oså från mobilen pussar <333

SÅ Grym Brud :D

 

AAAAAAAAAAAAHHHH ! CP ?:DD

 Heej babes! Ska snart dra ut med Saga venne vart vi ska, men  sköj blir det iaf, vi är helt galna, sååå pussar :D
BLOGGAR MER SEN :D
 

With Saga :D

Heej babes <3
Sitter och snackar med Saga och håller på att dö för jag e cp trött.
Idag har jag varit på stranden och mara myst och solat, faktiskt badat oxå ;)
Sen va jag med Oliver,Dennis.,Filip och Saga hemma hos meejh, sen drog vi till Saga och bah såg på film, hemsk :O Imorgon ska jag teeyp vara med Saga och dom andra, ksk åka till Emmies stuga på landet Pusspuss,social på sms sen stund till ;)

På färjan

Heej. Jag sitter och väntar på färjan ut till Lysekil Det är as lång 
Kö bakom oss. Men måste sluta blogga ny för internet blir så segt puss ;**

Kusten här kommer ja!

ehm, vet inte vart jag fick det ifrån eftersom jag bor i Uddevalla påå kusten men ah? ;)
Iaf är ju faktist i Vbg nu, och ska till Lysekil och bada vid halv tolv!
Ska bli grymt, kommer kanske lite bilder seen, Värkar vara ganska bra väder idag :D
Men sen så kör pappa mejh till Uddevalla när vi ska hem och då blir det kompisar ;)
Hoppas att ni (dom jag ska vara med) läser detta inlägget, ring meejh seen <33
ajuste,Saga ska nonstans idag såå hon kanske inte är med idag :/ Hoppas:D SEnare när hon kommer hem isf!!
 
Men va gör ni idag dåe?
ah ha det bra puss puss, bloggar ksk från mobilen ;)
 

Gonat

Gonat bloggen. 

Glaad :D

heej babes <3
 
Sitter i sängen och bara har lust att söva !
Nej men får vara uppe en stund till ;) Idag har jag köpt en ny telefon Iphone 4 blev det ;) Jätte bra erbjudande perfect för meejh oså! Jag har ju inga kontakter oså kvar, så skriv gärna erat namn i smset om ni smsar mejh har samma nummer som förut 0722274751 :) imoron iaf då blir det att vara med kompisar, just nu har jag bara snackat med Oliver och om Saga vill såå ska Jag Oliver Saga och Dennis träffas imorgon ♥ 
Btw, imorgon om jag fixar det då så kommer jag kunna mobilblogga :D as bra ska läsa lite bloggar nu oså <3

love | Tumblr
 
Vi va as bra vänner, men nu för man inte ens ett heej på SMS ?!

Åkaa Epaa

 

Kass update Woops,Woops

Heej Älsklingar <33
Gör alla ?
Usch va kallt det är då?
ASso tyyp höst, sheat sommar kallas det, nej men det kanske blir bättre non gång ? Lite... ?
a iaf det har varit kass update idag oså, men jag blev väsckt vid tyyp nio och då va det bara att gå upp och åka lastbil till Vbg med pappa och Nelly, så nu är jag här. Och ska snart till stan igen och kolla lite mobiler oså. Men inte än men snart!! Gött för min Experia har gått mig på nerverna... -.- 
Igår va jag i Brodalen och träffade mina Kusiner :) 
Och sen när jag kom tillbaka till Uddevalla såå drog vi ut till Ljungkile typ och träffade min andra kusin från Stockholm såå söt hon är asso! Min lille gooos <33 
 
Och så skulle vi åka vid åtta för att jag skulle träffa kompisar vid halv nio,nej men då skulle vi ut och gå.
Såå ah träffade Oliver, Dennis och Saga vid typ tio :D Men vi hade as kul, och sen gick Dennis hem :( Och sen jag och oliver för vi skulle gå samma väg, och jag vågade inte gå sj ;) och det va as läskigt.
Men nu ska jag kolla runt lite osåå Pussar <3
 

Musik, och GT osv,osv

Heeej
Gör alla?'
Jag sitter och lyssnar på musik , och bara njuter av livet att bara ta det lungt 
 
Ah men nu fick ja inte det längre, ska till Lysekil nuee, bye :(( BLoggar mer sen osv,osv
 

Dagens <33 osv,osv

heej Sweetiz :)
Sitter i sängen och har precis duschat (Y) AS gött xD
Har haft det grymt kul igår och en stund idag tills vi åkte hem, måste göras om !!
Men iaf, idag ska jag till mamma vid halv fem, med buss :(
Men där blir det nog att vara med non kompis :D
Annars ska jag bara ta det lungt hemma framför tven eller nåt, det blev ju ganska sent igår, haha,
fyra,eller nåt sånt?
Kollar fb oså, har inte hänt nåt annat direkt , hehe men bloggar mer seen Puss
 
 

Outfits :))

Ni får makten att bestämma, nästan .... ;) annars väljer jaag sj ;)

Outfit osåå


Fredag den 13:e


sakerna jag köpte igår!

,  
Blååa blommor, 
 
Domma kostar 99 kr igentligen, men sen köpte jag min Gula sån hära för 59 på rean sen va jag ju där igår och då kostade en sån här 29 då köpte jag 2 st ;)
Ägare till 3 st sånna här nuu <3 Och jag älskar dom !
 
Från Cubus, 145 kr 
 
Seen köpte jag en annan sak men  det behöver ju inte visas på bloggen ksk,
 
 
 
 

haha Vickaan tänker på dejh och... När jag här denna låten ;)

 

Chill med en Xubi


Hoos Vickaan

Heej! Sitter i Vickaans säng och pratar. Vi har varit på Överby idag köpte lite saker det kommer bild på det snaart!! Imorgon ska jag och Vickaan rida på några hästar, det blir as kul!! Såå ha det gött pussar<333


Jobb och såååå<3

Heej babes!
Är såå glad fick precis ett jobb på GT! 
Pratade med henne precis!
Jag börjar sälja på söndag, as bra (Y)
Sandra jag är 12 år och jag började sälja!
Och på datorn där man fyller i står det att även om man inte är 13 kan man fylla i och skicka in! :)
Nu är jag med Saaaga och ska nog inte gåra sååå mkt, ksk gå ut ?! :D
Ska snart köra ner Saga till Uddevalla med pappa, sen drar jag upp till Frändefors upp till kusinerna, och ska sova hos farmor med Vickaan !! 
Såå ni får ha det grymt!! 
AS gammal bild , saknar mitt långa hår :(
 

...


Jag älskar dejh sis!

Heej babes! 
Ligger i sängen med Saga med varsinn dator och lyssnar på musik och kollar fb heela tiden och bloggen såklart!
Älskar dejh värkligen sis!
Såå här kommer en bild på min underbara!
 

Frågornaaa :))

Nu kommer äntligen frågorna!!
 
1.Vad tycker du om fjortisar? Jag tycker att det e nice med folk som vågar vara lite anorlunda med tanke på sminket oså! Jag bryr meejh inte om non e fjortiz eller inte? Har sj blitt kallad det, och det e inget fel på det?
 
1.Singel/Förhållande?  Singel för han jag va tsm med gjorde slut på ett fult och elakt sätt oså! Orkar inte bry mej om han mer ;(
 
1.Älskar du någon ?  Neej ja älskar inte någon föruton min vänner och familj <3
 
Om du visste vem jag va skulle du vara tsm med meejh då?  Tror att jag vet vem du är, och neej det skulle jag inte men du är schysst!
 
Är kebab gott??  Grym människa som skriver denna frågan! Klart jag gör! Haha
 
Har du fått din mens?  Vaför såå intressant? :D
 
Vem saknar du mest just nu ?  Saknar nog ingen speciell just nu, 
 
Favo djur? Katt eller hund ;)
 
Vad är viktigast, fin och elak eller ful och snäll? jag vet inte, asså om man e kompis med en elak så kanske man kan göra den till en bra person! Men jag vet inte!
 
Hur mycket köper du kläder för i månaden ungefär`? Kanske tyyp 200 ? Nej men asso olika månader det beror ju på vad jag vill ha och va d jag behöver?
 
Hur gör du för att se bra ut på bild?  Tack för att du tycker det! Och jag vet inte ;) nej men jag ser nog ganska "vanlig" ut ;)
 
Hur vill du helst se ut på bild?  typ glad, och lite fjortizblick haha :D (Y)
 
Vad tycker du om meejh? Vill du ses snart?  Vill jätte gärna träffa dej! Saknar dej mest! Jaaa jag vill ses snart, och du har en grym blogg!
 
Tre tips för att få en bra blogg?  lägg ut MKT bilder, inntresanta saker, och bara ha det som en kul hobby och inte når du känner att du måste göra!!
 
Vilka bloggar läser/följer du ?  Juliah strand, och mina vänners, massa mer :D 
 
Vad är det värsta du har gjort i hela ditt liv?  Jag vet inte har hänt mkt hemska saker i mitt liv ...
 
Om du hade fått välja tre saker du skulle vilja göra just nu vad hade det vart?  varit på nåt varmt ställe och bara steeka i solen men en iskall CocaCola och non grym tjejtidning :)'
 
 Om jah hade frågat om en kram hade jag fått det dåå? Hampus ja det hade du nog fått! En grym kompis är du! :D
 
 
 

Hos pappa :D

heej babes!
Sitter i soffan med Saga , och bara chillar, Saga sover här en natt till! AS kuul!
Iaf som ni märkte förut kom det ett sjukt inlägg förut, jag och Oliver skrev det tyyp ;)
Det blev inte så bra jag vet!
Men efter det snackade vi bara tyyp? 
Vi drog ner till Landbadet, jag och Saga bara doppade fötterna, men dom andra badade, och skvätte vatten -.- 
Sen såå skulle vi heeem oså, men hade en grym dag killlar, måste göras om! 
 
Btw, frågorna kommer snaart :** Puss

Hos Oliver!

Heej babes!
Sitter hos Oliver med Hampus och Saga..
Ska bada lite senare, och nu bara tyyp snackar viii, Yeahhhhh
// Pusss
P.s Oliver är bäst 

God morgon!

Heej babes!
Varmt väder idag meed, men ingen sol direkt? :( Seeegt'
Ska nog inte sova hos Allisa idag med Saga heller, för det blev inte såå.
Men vi kanske träffas tsm senare?? :D
Imorgon blir det väl bad med några kompisar, as nice! Vi skiter i hur vädret blir eller såå snackar vi oså bara!
Lyssnar på musik nuu, och ska snart ta på meejh dagens outfit, det blir vita shorts, blå (bast-shirt från JC med massa mica smycken till, Det blir väl nice, håret gör jag nog inte så mkt med! Örkaa!
Så ni får ha det bäst 

Gonatt


Sommmar <3 :****

Tjoo babes!
 
Gör alla?
Grymma ni är på att fråga asso! Men lite bättre kan ni allt!
Sitter rpå mitt rum med Marabou och musik och kollar fb.
Har ju varit hos Saga hela dagen asnice!
Blev ju ingen Liseberg idag, synd det för Juliah Strand va ju där! :(
Men det blir ju nästa gång! <3
Iaf jag och Saga drog ner till stan och fikade, as gött! Kommer väl bilder senare!
Så det blev massa snack bara och det va nog behövligt, vi har ju inte träffats på en vecka men äntligen!!
Såå ah det va nice seen har vi gjort massa saker såå, men vi gick hem till Saga tjugo över tio, och då gick vi till Saga och drack lite cider, och massa skratt så gick jag hem vid tyyp kvart i 11 :)) eller cyklade (Y)
Imorgon skulle det bli sool hoppas! Då ska jag väl bara steeka i solen !
Pussar :*** // Fråga en massa oxå <3

Ska till Saga nuuh ---------->

Sha Babes!
'Ska snart gå till Saga och se på film!
Just nu gör Saga volter i min säng men ah ;) normalt jagvet
Har varit här en stund och innab va vi i stan och fikade för det blev inte Liseberg idag!
Kommer nog ut en video från förut på meejh och Saga från förut lite senare, men ni får ha det bäst puss, och glöm inte fråga en massa saker! Puss

Snaaart kommer älskade Saga hiit ♥♥♥

Heej babes!
 
SItter och väntar på Saga, och svar från Tova om det blir nåt Liseberg idag, vet faktiskt inte! :(
Idag blir det cykkelbyxor och en t-shirt! Allt från Ginatricot såklart! ;)
Lyssnar på musik just nu Baby boy med Beyonce och Sean Paul, asbra!!!
Ganska trök väder idag oxå! 
Men min sötaaa Saga kommer ju  snart och gör min daaag <3
♥Saknar henne sjukt mkt!♥
Gör alla idag dååee??
men ni som skriver jätte gulliga frågor till meejh, vill ni att det ska stå vem dom är ifrån eller ska det va "anonymt" as bra om ni kommenterar erat svar!!
 
Bloggar mer seeeen pussar <33
 
 

Älskar er !

Guud va glad jag blir när ni kommenterar, och frågar, då kännar jag ju att det är värt att blogga, och fortsätta! Tack för frågorna och fråga på så mkt ni orkar! Svarar nog på dom imorgon ?!
 
Iaf, vet fortfarande inte om jag ska dra till Liseberg imorgon, ska snacka lite mer med Saga och Tova. Vem vet va som händer. Iaf efter jag åkte hem från Tova för en tre kvart sen ungefär, så drog jag till affären med mamma och köpte lite myys, de vill säga Jordgubbar Marabou Digestive och Persikor!! hehe! nu chillar jag vid datorn och ska väl snart sova! Är sjukt trött, puss <3

Åhh alltid!

Heej babes! Är med Tova, men ska snart hem, just nu chillar vi och kollar lite bloggar oså! Myyys! Imorgon blir det ksk Liseberg, men det får ni veta mer om senare! Jag glömmer alltid att säga när jag ska svara på frågorna, och det gör jag kanske i ett videoinlägg eller valigt inlägg på söndag eller måndag teeeeyp! Blir det bra ?! Såå ha det bäst och fråga en massa nuu! 

Frågestund! Fråga nu riktigt mkt, inga frågor är för dumma!


ååhhhh störaande.. -.-

tjaa babes!
GUUU VA KASS UPDATE ASSO!
Har haft fullt upp hela dagen, eller ah dagarna!
Men iaf, idag har jag varit med Tova hela dagen vi har solat,badat och tatt bilder, 
Men nu ligger jag i sägen hos Tova och ska snart borsta tänderna. 
Imorogn blir det väl att sova ut oså!
Saga kommer väl hem oxå?
Såå blir  väl att träffa henne!
En bloggläsare undrade om jag kunde ha en frågestund på bloggen, så det kommer imorgon!
Puss så länge!

Till Tovaa ;))

Heej Sweetiz! Ska snart upp till Tova, fast hon vet inte om det, tror att hon söver, meen jag åker upp ändå! Haha, äkta vänner kallas det! Tar med mejh trixie oxå, det blir myys, ha det bäst puss
btw, här kommer en bild på meejh och min syster när jah håller min bäbis, när hon va liten valp <3

Uddevalla

Heej babes! Är i uddevalla nu, Tova har åkt hem men kommer senare igen! Ska vila nu e as trött, med musik på ;) Sen blir det väl kompisar? Ni får ha det bra , puss

Ligger i sängen med varsinn dator, och ny duschade!

 
 
Rösta!! ;D

Hemma igen!!

Heej babes!
Sitter/ligger i sängen och bloggar, och snackar med Tova, är sjukt trött ! Men lägger nog oss någolunda tidigt idao! Har iaf varit i Uddevalla och hämtat lite saker som jag och Tova ville ha här uppe i vbg tills imorgon! Som ni kanske har märkt så stannade Tova en natt till! Super nice, men tror att det bär av till Uddevalla imorgon, så är jag hos mamma i några dar! Det e ju bra nu på sommarlovet,när jag ska åka lite hur jag vill från vbg till Iddevalla oså! Om en stund blir det maat, är as hungrig ;) Men ah.. ska blogga lite på Devote nu tror jag , så ni får ha det gött babes puss <3
Oj, nu höll jag på att glömma en sak,, haha va ju hos Tandläkaren oxå, det e sheat ul där ;) meen efter sommaren ska jag till en specallist (stav) och ksk dra en tand bara för att den inte har lossnat och att det inte en non tand under.. :( Vill inte dra  ut non tand ?!
 

Hemm aigen¨¨

 

Gonatt babes

 
 

Devote.se

heej babes!
Är med Tova nue!
Och vi har precis gjort en ny blogg på Devote.se 
yourbabes.devote.se 
Kolla gärna in !
Vi gjorde en header i hast, så det kommer en ny snart!
Men det betyder ju inte att jag kommer "överge" denna bloggen ?
Jag och Tova har den andra bloggen tsm lixom! ;)
Såå det e nice!
Bloggen handlar om träning, mode och skönhet eller a man säger så kommer ju tips oså!
Ni får ha det gött ! Pussaaaar

städ, och bättre väder

 

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade nyss, och ska snart äta frukost. Sen blir det att välja outfit, och städa lite på rummet för att Tova kommer! Hur mår ni dåe? Bra?? kasst väder i dag oxå, kanske blir bättre imorgon? ! Det skulle bli bra på tisdag eller nåt tror jah <3 Vet inte om jag åker med Tova till Uddevalla eller inte imorgon. Har inte så mkt mer a5tt säga . sååå Hugs <3

RSS 2.0